Een 18e eeuws klooster herbergt Bodegas Iglesias, waar sinds die tijd al wijn werd gemaakt. Een van de vertrekken (met gewelfde plafonds) werd gebruikt voor de rijping van oloroso wijnen, de miswijn. De familie Iglesias staat al meer dan 3 generaties aan de basis van deze bodega. Nog steeds staan hier dezelfde normen, waarden en liefde voor de wijn centraal. De laatste jaren heeft men wel de modernisering van de bodega, de verpakking en het proces van wijn maken rigoureus aangepakt.
De bodega breidde na een restauratie de ruimte uit tot een capaciteit van meer dan een miljoen liter. Natuurlijk werd deze restauratie en uitbreiding gedaan met respect voor de historische waarden van het antieke klooster. Belangrijke delen hiervan blijven bewaard en gekoesterd, zoals de graanschuur die nu dienstdoet als sacristie. Ook zijn de laatste jaren de deuren opengezet om de vele geïnteresseerden te ontvangen, die niet alleen willen proeven, maar ook de cultuur en geschiedenis achter deze wijnen willen leren kennen en begrijpen. Men maakt voornamelijk versterkte wijnen met zalema als belangrijkste druif.