Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Caves Velhas 'Bucellas' Branco 2023

Caves Velhas 'Bucellas' Branco 2023

€9,95
op voorraad
Caves Velhas maakt een puntzuivere Bucellas met een zeer klassieke uitmonstering. Waar de wijn wat ‘ouderwets’ lijkt is de wijnbereiding helemaal van deze tijd. Het is een fijn aromatische wijn met geurimpressies van citrus en exotisch fruit.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving

In de omgeving van de hoofdstad Lissabon ligt het wijngebied van Bucelas, De regio heeft de hoogste wijnclassificatie van Portugal ‘Denominação de Origem Controlada’. Dit gebied heeft een gedegen reputatie voor de productie van witte wijn van koele gisting. De lokale held is de arinto druif.

Caves Velhas maakt een puntzuivere Bucellas met een zeer klassieke uitmonstering. Waar de wijn wat ‘ouderwets’ lijkt is de wijnbereiding helemaal van deze tijd. Het is een fijn aromatische wijn met geurimpressies van citrus en exotisch fruit. Een uitstekende wijn om vis, schelp en schaaldieren mee te begeleiden. Maar ook fantastisch bij gerechten uit de Oosterse keuken(s)

Er zijn wijnliefhebbers die chardonnay beu zijn, ‘ABC’ liefhebbers zijn dit, Anything But Chardonnay. En deze groep liefhebbers kunnen zich vol op deze Bucellas storten. Een kostelijke wijn, beschaafd geurend, vol en harmonieus van smaak.

Land Portugal
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming DOC Bucellas
Lekker bij Schaal- en schelpdieren, visgerechten, Oosterse keuken
Smaakprofiel Harmonieus en vol
Druivenras Arinto
Jaargang 2023
Inhoud 0,75 L - 12,5%