Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Barolo Mirau 2010 - Magnum 1,5L
€119,00
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
Karakter om te verkopen, het oogt als een winnaar. Zijn aromatische complexiteit verrast en verleidt. Een mystieke reis.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
-
Winkelkopen per fles mogelijk
-
Bestellingen voor 12:00NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
-
Hulp Nodig?070 - 358 4336
-
Betalen?Veilig met Ideal
Beschrijving
Karakter om te verkopen, het oogt als een winnaar.Zijn aromatische complexiteit verrast en verleidt.Een mystieke reis.
Paarse reflexen mengen amarant met donkere tonen die voortkomen uit een lange verfijning.Deze unieke wijn vereist een nauwlettend oog, het besef dat je voor een oud verhaal staat. Geboren uit een onvergelijkbare wijngaard die buitengewone druiven geeft dankzij zijn microklimaat, bodemsamenstelling en rijkdom aan micro-elementen. Deze Barolo Mirau accepteert geen enkel compromis, hij draagt een exotische kleur en spreekt een andere taal.Wierook, kurkuma, sandelhout en zwarte drop worden gemengd met verre kruiden en worden bevestigd tijdens het proeven, waar zwarte bessen en kruisbessen elkaar afwisselen met Indiase curry.Een complexiteit van tannines brengt alles samen rond mystieke tonen van wierook.
Paarse reflexen mengen amarant met donkere tonen die voortkomen uit een lange verfijning.Deze unieke wijn vereist een nauwlettend oog, het besef dat je voor een oud verhaal staat. Geboren uit een onvergelijkbare wijngaard die buitengewone druiven geeft dankzij zijn microklimaat, bodemsamenstelling en rijkdom aan micro-elementen. Deze Barolo Mirau accepteert geen enkel compromis, hij draagt een exotische kleur en spreekt een andere taal.Wierook, kurkuma, sandelhout en zwarte drop worden gemengd met verre kruiden en worden bevestigd tijdens het proeven, waar zwarte bessen en kruisbessen elkaar afwisselen met Indiase curry.Een complexiteit van tannines brengt alles samen rond mystieke tonen van wierook.
fermentatie met de schil gedurende 14/18 dagen in stalen vaten bij een gecontroleerde temperatuur tussen 24/30 ° C.Spontane malolactische gisting. Daarna wordt de wijn verder gerijpt in Zwitsers eiken (2500 L) gedurende 24 maanden.
Land | Italië |
Productiemethode | Biologisch |
Herkomstbenaming | DOCG Barolo |
Lekker bij | Hoofdgerechten met rundvlees en wild, pasta's met vlees en/of eekhoorntjesbrood en truffel. |
Smaakprofiel | Krachtig, complex, uniek en verleidelijk. |
Druivenras | Nebbiolo |
Jaargang | 2010 |
Inhoud |
0 reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen